8 Nisan 2009 Çarşamba

Bu Olayı İspiyonlasak Da Mı Gitsek İspiyonlamasak Da Mı Gitsek?


Eveet.Lisenin daha ikinci döneminden s.ktirname alacağım yetmiyormuş gibi (ilk dönem teşekkür yanlış olmasın .p) eve bi de bu 'Uyarı' kağıdıyla gitmek ...
Macera oldu diyelim :D
Müdür yardımcısı bunları dağıtırken herkes o masaya uyarı kağıdı değil de sanki Oscar almaya gider gibi bir edayla gitti.Ben de dahil tabi,hoca kimin ismini okusa okunan kişinin suratında kocaman bir lol ifadesi ...

Ayrıntılı lol bilgisi için:http://i202.photobucket.com/albums/aa255/HK3990/jitans/kahkaha1.jpg?t=1239220904

Daha sonra müdür yardımcısı 'Ağlamak isteyen ağlasın,tutmayın kendinizi.' tarzı bir cümle sarfedince zaten ipler koptu...İçerde matematikçi ve 2 müdür yardımcısı olmasaydı k.çım yarılana kadar gülücektim anasını satim.Kısmet değilmiş,daha çok elimle ağzımı tıkayarak gezmek zorunda kaldım ki gülmeme konusunda yardımcı olmadı.

Şimdi eldeki verileri değerlendirelim:Fizik sınavının soruları çalındı ,doğru!Ama bu soruları çantadan falan almadık fizikçinin böyle şeyler dediğini duydum kendi yüzüne söyleyemesem de burdan tepkimi göstermek istiyorum : Fuck off bitch!

Ehmm..Sorulara elini bile sürmeyen masumiyet abidesi insancık ben;bunu yapanlara engel olmamakla suçlanıyorum diyebiliriz.Soruları almaya o gün çok üşendim msnden alırım diye hiç g.tümü kıpırdatmadım,ancak bir arkadaşımız sağolsun fizikçiye gidip söylemiş soruların bizde olduğunu.Ona da burdan tekrar teşekkür etmek isterim tabi!!! =)

Herneyse sonuç olarak suçum(ve tüm sınıfın suçu):İspiyonculuk yapmamak.
Ben böyle eğitimi de,eğitim sistemini de fiziği de fizikçiyi de ...
Çok seviyorum yahu!You made my day <3


Dipköşenot:Soyadımı sansürlememin sebebi de adımın tamamını internet halkının görmeye hazır olduğunu düşünmüyorum .. Yavaş yavaş , alıştıra alıştıra.Tamamını ilk öğrendiğimde küçük çaplı kalp krizi geçirdiğim için,insanların ilk duyunca neler hissettiğini anlayabiliyorum,her şeyin başı sağlık anacım.

4 yorum:

Junkie. dedi ki...

ameke dkjflsdjflskd olum anca bu kadar özetle anlatılırdı helalimsin !

FelisDomesticus dedi ki...

maralınım! asdapfa

Burjuwa dedi ki...

büyük olay olum süper :D

FelisDomesticus dedi ki...

büyütenler utansın xD